15 April

Bara fyra dagar kvar nu. Vill inte hem. Vill vara kvar här. Vill åka vattenskidor.

Sjukt vad tiden går fort. Sitter uppe i huset nu och gör ingenting. Det blåser för mycket för att åka. Hoppas på lite shopping senare i eftermiddag. Ska köpa trosor på Victoria's Secret och dedär andra som jag tänkt köpa innan jag åker hem. Ge mig pengar någon, börjar bli ont om de. Får leva fattigt när jag kommer hem, de gör inget.  


CocoaBeach

Tillbringade lördagen på stranden.
Surfade, solade och myste.
Underbart. 
Dagen gick alldeles för fort. 

 
image99
image100
image101

9 April

Sjukt trött idag. Sover så sjukt dåligt på sängarna här. Saknar min lägenhet och min stora mjuka säng. Sen saknar jag någon att vakna upp tillsammans med också. Någon som håller en varm om nätterna. Denna någon var föresten ute och åkte snowboard idag när jag ringde. Konstigt dedär. Här springer jag omkring i bikini medan de nära och kära hemma har det kallt och grått.
Var på bio för en stund sedan. Såg denna film som, allafall vad jag tyckte, var riktigt bra. Värd att se.  
image98
h

7 April

Okej, nu var det längesen jag skrev men det har inte funnits tid. Vissa dagar har jag inte ens satt på min dator. Det händer en hel del här borta kan jag lova. Saker ingen annan än vi vet någonting om. 
Shoppat har jag gjort också. Alldeles för mycket. Vågar inte kolla mitt konto. Men varför inte passa på när man har chansen. När man kan köpa saker ingen annan har. 
Börjar få lite hemlängtan. Saknar alla hemma. Men jag ska inte klaga, jag har det bra här. Borda från verkligheten. Tillsammans med två riktigt bra tjejer.   
image94image93
image96
image95image97


 

RSS 2.0