Julmys

Igår åkte jag till Kilafors för att fira jul med släkt och vänner. Riktigt lyckad kväll som började med att vi alla hyrt ett närliggande spa där vi bubblade, solade, blev masserade och umgicks. Därefter åkte vi vidare till herrgården där julbord och övernattningen skulle äga rum. Otroligt mysigt ställe och efter middagen slog vi oss ner i ett stort varmt upphållsrum för julklappsbyte. Kom i säng sent vilket resulterade i en riktigt slö dag idag. Kom nyss hem till Fagersta och snart ska jag julmysa yttligare tillsammans med vattenskidåkarna hemma hos Carro.

Jag med pappa och lillasyster Elin

29 November

Det är alldeles för tidigt för att kliva upp en lördagsmorgon. Är trött som attan. Igår åkte vi hela vägen till Hedemora och käkade hamurgare, hungriga som vargar och det blev en stor besvikelse när min Chicken Tasty smaka skit. Därefter hängde vi hos Oskar, drack öl och myste. Ska snart pallra mig iväg till tågan. Julbord och spa väntas i Kilafors. Hoppas på en trevlig kväll. 


-12 


15 dagar kvar

Idag har Madeleine döpt om mig till surpitt på hennes mobil, de var ju trevligt. Fast hon hade sina skäl, var grinig som attan mot allt och alla. Illa illa... Fast även jag hade min skäl, man kan säga att jag vaknade på fel sida imorse. 
Nu på eftermiddagen har jag vart ute och sprungit med Johan, som nästan tog kol på mig. Därefter tog jag ett långt, skönt bad och nu sitter jag här med en smoothie gjord på jordgubbar, banan och blåbär. Riktigt skönt. Imorgon väntas föreläsning om doping med Alf Brändh frän RF. deni...

hungrig

Det är söndag, helgen är snart överstökad. Har tillbringat nästan exakt hela dagen i sängen, vilket har varit helt sjukt skönt. Pär har varit här ett par gånger annars har jag varit själv. Gårdagen var fin. Var ute och gick ett par timmar på förmiddagen sen väntades fest hos mig och sedan utgång. En hel del trevligt folk och en lyckad kväll.



jag saknar dej....    


Fredag

Ikväll var det mys och Idol hemma hos Madde. Lite nyttigare, lite bättre. Gick även upp till Mattias en stund, som hade födelsedagsfest. Helt okej. Imorgon börjas dagen med träning mer än så vet jag inte riktigt.


20 november

Idag är de 205 dagar kvar till jag och mina fagerstavänner tar studenten, skrämmande och underbart på samma gång. Idag är det dessutom 20 dagar kvar till USA, 80 dagar kvar till jag fyller år och Jespers födelsedag. Med andra ord en ganska bra dag. Har vart hemma från skolan idag, riktigt skönt, fick en del gjort. Var bland annat hos frisören imorse, klippte lugg, vet inte riktigt vad jag tycker om den än. Men nu är det dags att bada, käka och sen gå till Johan och Madde.  


Elisabeth

Sandra Elisabeth Gustafsson har namnsdag. Brukar inte fira namnsdagar men det är ju en ganska bra anledning att unna sig något extra, vilket är precis vad jag har gjort. Började med att äte middag tillsammans med Johan och Madde och kolla på fotboll. Efter middagen plockade Johan fram två packet glass som han köpt när han skulle "slänga soporna". Ni två är bra söta, tack! Nu sitter jag hemma vilket jag är tacksam för. Trodde att jag skulle dö tidigare idag när vi fick skjuts hem från klättringen. Vi fick "sladd" på bilen och körde rakt ner i diket. Jag och Madde trodde att våran sista stund var kommen. Men icke, jag lever och det gör Madde och de andra också. Tur för oss.


18 November

Snart har halva veckan gått. Längtar till helgen. Konstigt egentligen, vad man än gör, vart man än är, så är man aldrig nöjd. Alltid har man något man ser fram imot. Det gör livet enklare, eller allafall mitt. 

Har haft en skön kväll hemma, helt själv. Lagade riktig mat, kollade på ett oth avsnitt, sprang och tog ett långt bad. Har så sjukt mycket plugg som jag borde göra, men vafan, orkar inte. Behöver varva ner en sekund och hämta andan. imorgon står en redovisning om realism och därefter klättring på schemat.   


Helg ;)

Söndagskväll, snart slut på helgen, som har varit oväntat bra. Inte en ensam stund, skönt. Allt känns riktigt bra. I fredags var jag i Västerås för att shoppa med Madde och Alex och sedan fika med Jesper. Senare på kvällen kom bästa Fanny och vi kollade på Idol hos Ted. På lördagen väntades en kurs i ledarskap och på kvällen drog vi till Norberg för fest. Hade en riktigt trevlig kväll ;) 

Jag och "Johan Palm"
Än en gång gick det våran väg

Torsdag

A Lonely September - Plain White T's


trött

Exakt en månad kvar till vi befinner oss i värmen. Texas. Längtar som en dåre tills jag får åka skidor och spendera en massa pengar. Men massa saker väntas innan dess. Shopping och fest i helgen bland annat, Fanny kommer hit och ska muntra upp mig. Hoppas på en repris... kanske kanske...  ;)

less, less, less. Och kanske mest gnällig och bedrövlig av alla. Något som jag själv rår för. Och något endast jag kan ändra på. Dags att resa sig och börja leva som jag brukar igen. 


9 november

Åker tåg. Har vart i Bollnäs i helgen och jobbat hos min kära padre. Var även hem och åt middag med mamma och Staffan på lördagkväll, fick min efterlängtade potatismos och därefter glöggkokta päron med cocos och glass, deni. Var även meningen att jag skulle åka och hälsa på älskade och mest saknade Flugan, men tiden räckte inte till. Får ta de en annan gång. 
Imorgon väntas ett besök hos sjukgymnasten. Drygt, gillar inte såntdär. Hoppas veckan går fort, helgen är efterlängtad.

Förnekelse...

Förnekelse, en av människans många sätt att försvara sig. Att välja den enkla vägen. Att blunda och låtsas att allt är bra, när det i själva verket inte är så. Allt kan inte vara perfekt, ingen kan vara perfekt. Man måste bara lära sig förstå.

Har allafall den sjukaste träningsvärken idag. Fy... kan knapp gå. I gårkväll käkade vi (mest jag) glass hemma hos Madde och Johan. Johan hade dessutom köpt en prinsesstårta åt sin prinsessa, gullit va ;)   
 


Madde och Johan ;) ;)

5 November

Idag var det träning som gällde. Började dagen med massa fystester och hade sedan en föreläsning om träning på eftermiddagen. Oväntat, till å med riktigt bra var det. Blev taggad på att ta tag i all vinterträning nu, är till och med sugen på att gå till gymmet vilket inte hör till vanligheten. Behövde höra allt dedär och förstå vad allt egentligen betyder, hur viktigt det är. 
Nu är det plugg som gäller, redovisning och beskattning. Prov imorgon. 
   


Påväg hem...

Är snart framme i Fagersta, hemma. Veckan i Norge var riktigt fin. Tåkigt att det är så drygt att resa bara. Ska bli något skönt att få bil till sommaren så att man kan ta sig vart man vill, när man vill. Något skönt med sommar också för den delen. Men först ska jag hinna åka till Texas två gånger, bli klar med skolan och ta studenten. Sjukt vad tiden går fort... har egentligen inte en aning om vart jag ska ta vägen sen. Flytta till en ny stad och börja plugga igen. Blir förmodligen så småningom men ett år eller två utan skola skulle vara fint. Ta tid då jag kan jobba, tänka och göra vad jag älskar mest, och efter det kanske börja läsa igen. 



    

RSS 2.0