29 maj

Sitter i mormors hus i Bromma. Har gjort och skickat in mitt sista skolarbete vilket känns helvridet. Nu när det bara är två veckor kvar till studenten vill jag ta vara på och göra varje dag minnesvärd. Sen så är det dags att flytta, lämna alla vänner och minnen bakom sig och ge sig ut i världen på egen hand. Detta med blandade känslor.
Dagen har varit riktigt trevligt. Åt lunch på kina med Madeleine, Johan och Sebastian. Tog det därefter lungt, åt godis och myste fram till fem då jag satte mig i bilen och begav mig mot Stockholm. Väl där tog jag och mormor en promenad på Djurgården innan vi åkte dit jag befinner mig nu. Har druckit te med massa honung i läs the Secret sedan dess. Imorgon ska vi in till stan och kolla efter skor och klänning till studenten.






Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


återvändardagar och jobb

Som redan nämnt tillbringas nu en del tid i min hemstad Söderhamn. Just nu är jag här och jobbar onsdag och torsdag. Dessutom var jag ju här i helgen då jag bland annat var på fest hos mina grannar. Hade då en trevlig stund innan vi tillsammans åkte in till staden där det var återvändardagar och därmed fest. Träffade en hel del gamla vänner, vissa mer förändrade än andra. Fanns dem jag inte ens kände igen och en hel del som inte kände igen mig. Flyttar jag hem igen, vilket det lutar åt, måste jag ta kontakt med mina gamla vänner igen. Annars kommer det att bli riktigt ensamt och ensam kan jag inte var, de mår ingen bra av.


Bild på mig och min granne


Fredag

Fredagen spenderades helt och hållet i Söderhman tillsammans med familj och gamla fina vänner. Åkte in till staden tillsammans med syster och hennes vänner. Där gjorde jag av med allt för mycket pengar på diverse saker och hade det ganska trevligt. Åkte därifrån för att hälsa på min bästa älskling, min fina ponny som jag fick och haft sen jag var elva. Skönt att se att han har de bra trots att inte jag finns där och kan titta på han varje dag. Senare mot eftermiddagen, efter att jag ätit middag med mamma, åkte jag in tillsammans med Camilla och Linnea in till staden igen och spenderade kvällen där. Trevligt att träffa er tjejer.


Påväg hem...

Sitter just nu i bilen påväg hem till Söderhamn. Missade mitt tåg i morse och eftersom de är röd dag så gick det inget annat förutom ett vid sex och då är jag inte framme förrän nio ikväll. Därför var min mamma så pass snäll att hon körde hela vägen till Fagersta för att hämta mig. Stannade nyss i Norberg och fikade på Elsas. Åt en stor bit prinsesstårta och en annan stor bakelse så nu mår jag ganska illa. Har ungeför två timmar kvar innan jag kommer fram och då väntas grillat kött med bea och potatisgratäng. Ska bli fint.

Studentfest #2

Igår var den studentfest igen, denna gång med rocktema. Började kvällen med att förfesta hemma hos Ulf för att sedan bege oss till GM där festen skulle hållas. En hel del trevliga människor, mycket dans och många helvridna diskussioner resulterade i en trevlig kväll. Blev dock besviken när de knappt spelade någon rock, hade hoppats på riktigt bra musik men icke. Lyckades endå sjunga, vråla och skrika så min hals var helt förstörd efteråt. Idag har jag tappat rösten helt och får inte fram ett ljud.


Jag och Jessica

Jag, Ted och Ulf

Sebbe och två andra

den 19 maj

Mycket trevlig dag. Började inte skolan förän klockan halv två men vaknade i alla fall klockan sju och klev upp för att äta en gigantisk frukost. Superskönt att kunna ta det lungt på mornarna tycker jag och då är det en fördel att vara morgonpigg. Efter skolan gick jag ner på stan för att köpa lite hudvårdsprodukter samt lite mat och därefter mötte jag upp min idrott b klass då vi skulle rida i Hedkärra. Så längesen jag red sist, men de var ganska roligt. Efter ridningen väntade dagens absolut trevligaste händelse. Avslutningsmiddag med de andra eleverna på vattenskid- och wakeboardgymnasiet. Samlades på en restaurang vid namn Oti Gård som ligger strax utanför Fagersta där vi åt en supergod middag och umgicks. Detta var sista gången vi alla var tillsammans innan studenten. Känns lite sorgligt att jag aldrig mer kommer umgås med alla dessa människor och att detta var den sista gången. Har ju gått med några av dem i tre år.


Martin, Camilla, Jag, Oskar, Martin, Carro, Johan, Johan, Trudi, Sara, Oskar, Mattias och Ted.

S:t Annas skärgård

Nu är jag hemkommen från S:t Annas skärgård dit jag åkte fredag eftermiddag. När vi först kom dit, vilket vi gjorde ganska sent på kvällen, satte vi upp tälten, umgicks lite och kröp ner i sovsäckarna för att sova. Upp tidigt på lördag, packade och gjorde ordning kajakerna för att sedan paddla till kvällen då vi anlände till Paradisön. På denna ö spenderade vi sedan kvällen med att grilla korv och marshmallows, tilla på solnedgången och sitta vid vattnet. Ganska mysigt faktiskt. Morgonen därpå var det bara att packa ihop sakerna för att ge oss ut på vattnet och paddla igen. Vid lunchtid stannade vi på en ö för att äta. Madde, som redan dagen innan haft huvudvärk, mådde då riktigt dåligt. Utmattad av allt paddlande och med skyhög feber blev hon då tvungen att avbryta och fick med båt åka till fastland där hon möttes av sin pappa. Vi andra forsatte att paddla hela dagen till det var dags att slå läger för natten. Även denna kväll, som var den sista, tilldringades framför brasan och var riktigt mysigt. När vi efter en lång natts sömn vaknade upp den sista dagen möttes vi dock av något mindre trevlig. Regn, i stora mängder. Men hem ville vi ju, så det vara bara att packa ihop allt, sätta sig i kajaken och paddla de sista fyra timmarna till bilen. Sov som en stock hela vägen hem och därefter ytterligare åtta timmar i min underbara säng. Så himla skönt att vara hemma igen även om helgen såhär efteråt var ganska mysig.


Solnedgång och svanar

Min bästa Madeleine som fick avbryta resan och bege sig hem tidigare

Sebbe i full gång med att laga sin mat..

Studentfest #1

Igårkväll var jag på min första riktiga studentfest. Det var kändistema och jag hade köpt lösvingar och trollspö på leksaksaffären, satt upp håret i en stor knut och var Tinkerbell. Innan köpte jag och Madeleine mat på kina och myste hemma hos mig för att sedan korka upp, fixa oss och sätta igång med festandet. Hade riktig kul kvällen igenom. Sjukt att man kan prata med så mycket nytt folk då man gått på samma skola tre år. Speciellt då skolan som jag går på, Brinellskolan, ligger i Fagersta och därmed inte är speciellt stor. Att man inte ens lagt märke till vissa människor är ju näst intill skrämmande. Därefter sov jag inte många timmar och idag mår man som man förtjänar. Struntade i skolan för att istället ligga hemma i soffan och dega. Får lite ångest nu när jag tänker på att jag slösat bort en hel dag på att göra i princip ingenting. Men men... Imorgon skriver jag nationellt prov i matte C och därefter bär det av till S:t Annas Skärgård. Ska bli mysigt!

Jag, matrin och wilson

Ronny och ragge

Jag och min bästa madeleine

In the Spotlight

Lördagen och In the Spotlight blev riktigt lyckat! Började dagen med att jag klev upp tidigt och åkte ner till sjön, Eskiln, vid sju. Pysslade och fixade med de sista förberedelserna innan åkarna och publik började anlända. Tävlingen började och det flöt på riktigt fint under hela dagen och eftermiddagen. Vid sjutiden kom jag hem till lägenheter mer utmattad än någonsin. Fick dock inte vila mycket utan hoppade in i duschen, sminkade mig och gjorde mig iordning för kvällen. Jag och min granne Johan hade förfest och det kom massa med trevligt folk. Vid elvasnåret drog vi till GM där det var något lokalt band som spelade. Helkassa var dom men de gjorde inget för jag hade en toppenkväll endå. 




 


Imorgon är det lördag

Imorgon smäller det. Då går det vi jobbat och väntat på så länge av stapeln, vår wakeboardtävling. Efter skolan, som bestod av en jobbig redovning och ett prov, har jag varit nere vid Eskiln och fixat. På eftermiddagen kom mamma och Staffan hit till Fagersta. De hämtade mig och vi åkte till lägenheten där Staffan fick rensa mitt avlopp. Det är sånt jag inte kan själv, eller ska jag säga vill eftersom det är så äckligt. Senare mot kvällen gjorde vi oss iordning och åkte till O'Learys för att äta, dricka och kika på hockey. Överlag en riktigt trevlig dag.


onsdag

Började min dag nere vid Eskiln, sjön där vi håller till och tränar. Fagerstaposten, den lokala tidningen, kom för att göra ett reportage om wakeboardtävlingen som vi ska hålla i helgen. Gick väl helt okej och vi blev kvar där några timmar innan vi begav oss till skolan och därefter GM för att fixa med förberedelser och annat inför lördagen. Känns som de mesta börjar arta sig nu och det kommer att bli en riktig kanonhelg.

Får dock hoppas att vädret är bättre än vad det är för tillfället. Var ut på balkongen nyss och möttes av dehär. Regn och inte speciellt varmt. Ber till vädergudarna och hoppas att de prognoser som lovat sol stämmer. Nu ska jag försöka sova, har ont i huvudet som attan. Ska kliva upp imorgon, göra dedär jädra prov i internationell ekonomi och sen bädda ner mig i soffan hemma. Känns som att jag håller på att bli sjuk vilket jag absolut inte tänker bli. Har på tok för mycket att se fram imot.


Jensen's Bøfhus och 17 Again

Blev en jättetrevlig eftermiddag och kväll tillsammans med vännerna i Västerås igår. Åt middag på Jensen's Bøfhus, ett ställe som jag alltid uppskattar. Enkelt, fint och med fräsch och god mat. Därefter laddade vi med massa godis, popcorn och läsk för att bege oss in i biomörkret. Filmet hette 17 Again och var riktigt bra. Massa med humor, snygga huvudrollsinnehavare och dramatik tycks alltid vara ett lyckat koncept, så även denna gång. Tack för en jättefin kväll.


Madde och Johan. Sötaste. Kvällens enda kort (tråkigt nog).


3 maj

Det är söndagkväll, klockan är strax efter nio och jag överväger  att krypa ner i sängen för att få lite välbehövd sömn. Har en riktigt spännande och händelserik vecka att vänta. Beställde nyss biobiljetter till imorgon då jag samt tre fina vänner ska till Västerås, äta ute och se filmen 17 again. Dagarna därefter väntas mycket plugg och massor med förberedelser inför helgen då In the Spotlight går av stapeln. Kommer att bli riktigt fint!  

http://www.newwake.3w.se/ 


1:a maj

Har haft en välbehövd mysdag idag. Bortsett från två korta promenader har dagen spenderats hemma i lägenheten där film, onyttigheter och mys varit de som stått på schemat. Känndes ganska värt efter veckan som varit samt gårdagens bravader. Gårdagen, de vill säga valborg, blev riktigt trevlig. Melody Club spelade här i Fagersta och jag var tillsammans med ett gäng andra på krogen för att se dem. Gillar egentligen inte deras musik men trevliga människor och bra stämning gjorde kvällen minnesvärd. Imorgon ska jag förmidligen åka till sjön Eskiln och kankse, om vädret är lika fint som idag, ska jag åka skidor. Blir isåfall mitt första åk i Sverige i sommar.


RSS 2.0