Åker hem i morgon....

Inget Faliraki idag.... denhär resan suger hästpung....



Rhodos

Fredag idag, pa sondag aker vi hem. Skont. Brukar inte vilja aka hem, men denhar gangen ar det annorlunda. Dagen spanderades pa en nyupptackt strand, betydligt finare an den vid hotellet. Blev aven en runda pa stan som resulterade i en betydligt fattigare Sandra. Hoppas pa en toppendag imorgon, ska till Faliraki, kan inte bli annat an roligt. 



 


Arlanda

Sitter på Arlanda med mina tjejer, ska snart gå ombord. Trött som attan. Gårdagen var okej, kom hem tidigare än väntat så jag fick sova en timme allafall. Är fortfarande inte så taggad. Har andra saker i tankarna. Men det ska bli sjukt skönt med sol, har varit dåligt med det i sommar. Längrat lite till jag kommer hem igen, vill åka skidor. Hoppas på att tävlingen i Karlstad blir av.





du ...


 

23 Augusti

Dehär skulle vara en perfekt dag att bara ligga i sängen, mysa och inte göra någonting. Det är så jag känner nu men icke. Måste kliva upp och ta tag i mig själv. Om fyra timmar börjar Lollos artonårsfest och om sådär 13 timmar bär det av till Arlanda, Rhodos. Måsta vakna, tagga till och inse att dehär egentligen är en dag att minnas.



Jag och Lollo för sådär några veckor sedan

12 Augusti

Äntligen i Fagersta igen. Har varit med Madde hela kvällen och kollat film, riktigt mysigt.  
 
Helgen var sjuk, Cityfesten och Söderhamnscruising. Så roligt att träffa massa gamla och nya vänner. Man kan nästan säga att det var tur att jag mådde skit och blev kvar hemma i Mohed dedär extra dagarna. För då hade jag  ju missat allt.

Imorgon väntas fest, på lördag Millencolin, om 7 dagar börjar skolan, om 10 dagar Lollos 18årsfest och om 11 dagar drar jag och bästa brudarna till Rhodos!


Danmark - NM

Hemma igen efter en oförglömlig helg. Som började med att vi missade vår färja i Göteborg på vägen ner. När vi äntligen kom fram var det dags att resa vårat gigantiska tält, det tog oss över två timmar. Jag hatar att tälta, fanskapet läckte in vatten, var svinkallt att sova i och innehöll ett stort antal kusar. Men men... Slalomen gick desto bättre, Elin och jag gjorde exakt samma resultat i utslaget, 5 på 13 och låg därmed delad etta. Dags för final och vad händer då, jo, vi förbättrar och gör exakt samma resultat igen, 1,5 på 12. Så det blev säråk om första platsen där Elin tog hem segern. Kunde inte varit mer spännande. Lördakväll spenderades på en parkbänk i Aalborg i brist på annat att göra. 
Nu ligger jag hemma i sängen, äntligen, efter en lång och jobbig resa hem. Jobb i veckan och Fagersta till helgen.  


RSS 2.0