Piss, pissigare, pissigast

Finalerna idag blev inställda. Jag är besviken, mer än jag någon gång varit. Vilken sopig helg... 

För stunden sitter jag ensam på ett cafe i Skara. Ute vräker regnet ner, vinden är stark och temperaturen ligger någonstans runt tio. Dagar som dessa hatar jag Sverige. Kallt, grått och deprimerande. Önskar jag var någon annanstans. Tur att latten jag dricker är varm. Värmen inomhus är inte varm nog, speciellt inte efter en dag som denna... 


Bilden är från förra veckan när jag och Viktor var i Göteborg. Var betydligt trevligare då, inte alls lika kallt och blött som nu.


U21-SM

U21-SM för fulla muggar. Redan kört trick, slalom och hopputslag. Gått till final i alla. Jäklans tur, om inte hade jag grävt ner mig någonstans. Idag körs samtliga finaler. Det är kallt och blåser ute men ska göra mitt bästa. Hoppas turen är på min sida idag...    





Mariestad

Spenderat veckan i Mariestad där jag, tillsammans med ett gäng andra vattenskidåkare, tränat inför helgens tävlingar. U21-SM går av stapeln och jag gör mitt bästa för att finslipa formen. Kan dock inte påstå att det går speciellt bra. Drog på mig en smärtsam urinvärksinfektion och pissade blod i två dagar. Fyfan i helvete så mycket de sved.



Stochampionatet

Förra helgens besök i Skara gjorde vi föratt kika på pappas Vitesse d'Inverne som startade på Axelvalla. Målet var att kvala in till årets Stochampionat vilket hon, med en solklar vinst, lyckades utmärkt med. På söndag är de därav dags igen. Då startar hon i de prestigefyllda loppet och är där en av få med chans att plocka hem miljonen. Nu håller vi tummara för kung och fosterland och hoppas att de ska gå vägen även denna gång. 


Skara

Från sköna Göteborg till äventyr i Skara. Första besöket på Sommarland med Viktor, pappa och pappas vänner. Tillsammans med ett oändligt antal småbarnsfamiljer körde vi gokart, spelade på chokladhjulet och knatade runt bland diverse atraktioner. Känns tråkigt att dagar som dessa inte alls är lika minnesvärda som förut, för tio år sedan hade denna dag troligtvis varit sommarens bästa. Nu var den bara en av många trevliga dagar.

 
Laddar inför gokart  

Penntroll i kurva.

Göteborg

Dags att skriva igen, nio dagar efter hemkomsten från Italien. Har varit hemma i Söderhamn under två dagar, i Halland på vattenskidtävling och nu, i skrivande stund, befinner jag mig i Göteborg. Har varit här tillsammans med Viktor sedan i måndags och haft helmysigt, verkligen fint här. 

 
Igår var vi till Marstrand. Supervacker och mysgt!

San Gervasio

Då var veckans all träning och alla galenskaper förbi. I eftermiddag åker vi till San Gervasio där helgens tävlingar håller hus. Min första start är imorgon och jag känner redan nervositeten komma smygande. Ska bli galet roligt! Önska oss lycka till!


Expresso

Cirkus


På stranden


Milano Marittima

Igår var jag och Elin ute och promenerade en timme på stranden innan vi la oss. Önskar att jag kunde göra så varje kväll, riktigt vackert med havet och månen och sen var det extra skönt att lägga sig i sängen efteråt. Igår var vi även in till Milano Marittima där jag köpte en turkos byxdress och ett par puderrosa converse. Är man i Italien måste man passa på att äta riktigt mycket glass, den är av världsklass. Igår åt jag hela fem stycken, underbart!


Mina fina hönor på cykeltur i Milano Marittima

Fanny och jag

Såhär ofin var min rygg idag efter en tupplur i solen


RSS 2.0