23 September

Ser fram imot helgen! Fanny, kräftskiva och utgång. Och sen... 5 dagar!  

21 September

Är  hemma i Mohed, känner mig sådär. Var ut igår med Milla (som för övrigt gått och skaffat sig en helt okej pojkvän) och hennes bollnäsvänner. Vi hade en mkt trevlig kväll, roligast var det på förfesten. Konstigt att det alltid är det egentligen. Idag har jag jobbat, det var dock mindre roligt. Kämpigt att kliva upp i morse om inte annat. Och tjatigt kommer det att bli när jag ska sätta mig på tåget och åka till Fagersta om några timmar.

Vi tog en ny pussbild, lita av en tradition.

Hem till Söderhamn

Sitter på tåget hem, bara en timme kvar nu. Fy vad tråkigt de är. Tåg, flyg och buss kan vara bland de tråkigaste som finns. Så himla drygt att bara sitta still i flera timmar. Man gör allt för att få tiden att gå fortare. Jag vill ha en bil. 



Patrick Park - Something Pretty 

Tisdag

Kom nyss hem, har varit på terminens första yogapass. Fattar inte riktigt saken med yoga men det var ganska skönt. Eller åtminstone nu efteråt hemma i soffan tillsammans med en film. För övrigt har dagen varigt gansak slapp och tråkig. I morgon väntas Idrott B som börjar klockan sju, orientering står på schemat, kan inte påstå att jag gillar orientering.   


15 September

Kalla Sverige, ge mig sol och värme. Ge mig vår igen. Det börjar bli alldeles för kallt för att åka, tråkigt. Är hemma i Fagersta. Trött som attan. Skola i morgon och senare i veckan är det Söderhamn och jobb som gäller. Längtar som attan till helgen, drar till Bollnäs med Milla, kommer bli sjukt kul. 


me and milla






Finaste, bästa...

 
   

10 September - höst

Sitter hemma, gör ingenting. Var nyss och hälsade på Johan och Madde, ni är bra knäppa. Tack för maten, och för chokladen :) Imorgon är det skola igen... vill inte. Ge mig fredag och helg. Kan inte bli mycket bättre än så.

Tog för övrigt skolkort med vattenskidåkarna idag. Här är fotot från förra åte. Dessvärre var jag inte med.



Vad gör man när någon man älskar dras längre och längre bort. Saknaden.
 Tiden då det var du och jag, vännen. Vi var oskiljbara.
Det gör mig sjuk.
  

Hemma igen

Sitter hemma i lägenheten igen. Skola imorgon, usha, vill inte. Dagens tävlande gick betydligt bättre, känner mig efter omständigheterna ganska nöjd. Bilfärden hem var ganska seg men kan inte klaga på sällskapet. Har skrattat så mycket denna helg att jag redan har träningsvärk i magen. Har dessutom blivit av (tappat) med både körkortet och sladden till kameran. Hur ska jag nu lösa detta...  


Karlstad

Är som sagt i Karlstad i helgen, har nyss kommit hem från tävlingen, kan ju inte påstå att det gått bra. Känns verkligen att hösten är här. Vill inte. Vad skönt det vore om man kunde spola tiden och börja om sommaren på nytt. Vägen hit igår var något utöver det vanliga, vi körde nämligen fel tre gånger, haha. Ganska klantigt men roligt var det.   
Nu ligger vi bara och vilar, ska ut och äta senare ikväll. Kommer att bli mysigt. Ska även försöka hinna med en runda på stan, inte för att jag ska handla något men det är ju kul att kolla. 




På väg från Fagersta 


   


Vart tog sommaren vägen?

En kanske två tävlingar kvar nu. Sommren är snart slut och vintern kan börja med skola och annat skit. Tiden flyger förbi. I övermorgon kommer Fanny hit och vi drar till Karlstad. Kommer bli mkt roligt.
Nu väntar Sex and the city och yttligare sockerkakssmet.


1 September

Så skönt att vara hemma igen. Och så skönt att åka skidor igen. Riktigt roligt till och med, även om det för dagen inte gick sådär jättebra. Idag var även första dagen i skolan för min del, skönt att vara igång med skiten. Ser fram imot kommande helger. Hoppas hoppas.... 

Grattis till Madde som fyller 18 år idag! 

   


RSS 2.0