Hälsingland

Nu är jag hemma hos mina päron i Söderhamn. Det är kallt och snöigt och jag är trött som attan, klev upp klockan halv sex i morse och har jobbat till nu. Ska strax göra te och kura ner mig i soffan tillsammans med ett täcke och en film. Försöka få upp lite värme. Helgen har varit ganska lugn, fick en del skolarbete och träning gjord vilket känns skönt såhär efteråt. Dessutom åt jag massor med god mat och hälsade på min pärla som jag saknar.


16 februari...

... min födelsedag. 19 fantastiska år. Dagen firades med ost, kex, frukt och vin tillsammans med några av de bästa tjejerna. Den mest lyckade och galna kvällen på länge och en minnesvärd födelsedag. Måste upprepas snart tjejer! Dagen efter var vi dock lite tröttare än vanligt, främst för att kvällen blev mycket länge än vanligt.





 

Alla hjärtans dag

Har spenderat helgen och därmed alla hjärtans dag med bästa Elin. Massa godis, glass, Gray's Anatomy och annat mys, en ganska lugn helg kan man säga. Längtar som en tok till vi åker till Texas, bara 26 dagar kvar nu. Börjar få lite smått panik, har varit krasslig så länge att jag knappt tränat någonting och det känns som det kan behövas. Dags att rycka upp sig. 

  


 


längdskidor...

Var ute i skogen och åkte längdsidor igår. Något som jag i vanliga fall inte uppskattar, men i rätt sällskap var det riktigt roligt. Åkte hela vägen upp på Landsberget, grillade och åkte ner igen. Gick väl sådär, tillbringade mer tid i snön än på skidorna, vilket jag inte var ensam om. Roligt var det och jag börjar gilla vårat lilla gäng. Ser farm emot att göra fler saker tillsammans med er!



Torsdag

Sitter hemma hos min bästa Madde nu och dricker te, mys. Igår begav jag mig på en något oväntad trip till Gävle, där jag passade på att gå på bio, Såg Valkyria med Tom Cruise, mm.. grr.., bra var den. Åt massa godis och hade det riktigt trevligt. Och i morse lunchade jag med en något överraskad Fanny. Annars har veckan varit lugn, var lite krasslig ett tag men mår betydligt bättre nu och ska till skolan i morgon. Jag Madde och Alex ska ut och åka skidor och grilla korv, kan bli lyckat. Speciellt om vädret är lika strålande som det varit idag.
 



ni sjunker allt lägre...
sorgligt.


9 februari

Helgen har varit mkt fin. Trevlig kvällspromenad i fredags och igår, lördag, bar det av till Hofors tillsammans med Martin och Markus. Jag drog raka vägen hem till Fanny för att äta och fixa inför kvällen. Därefter åkte vi tillsammans till Danne och killarna för att påbörja en lång och händelserik kväll som sedan avslutades på krogen. Väldigt trevligt och massa mys. Söndagen blev, som många andra söndagar, ganska lugn och trist. Käkade på donken i Hedemora påväg hem till Fagersta. Efter det har jag bara suttit i soffan, moffat ett antal semlor och kollat på film. Nu är klockan snart tre och jag borde sovit för länge sen. Tur att jag är ledig från skolan i morgon (eller snarare idag) och på Tisdag.  





 


Sälen!

Kom nyss hem från Kläppen. Har haft bästa dagen. Massa skidåkning, snö, tok och trevligt folk. Önskar att jag kunde göra liknande saker oftare, för det är verkligen hur kul som helst, men tiden räcker inte till. Ska försöka se till att det blir åtminstone en gång till den närmaste tiden. Sen för jag nöja mig med mina vattenskidor, som jag i och för sig älskar.


Madde, Jag och Alex

Alex och Madde



 


Middag på kina

Klockan är på tok för mycket för att jag ska vara vaken men kan inte sova. Alldeles för mycket surrar i mitt huvud. Dagen har varit riktigt lugn och skön. Var i skolan till fyra och därefter åt jag middag på kina med Madde och Johan. Hade riktigt trevligt, fast tillsammans med de två kan det inte bli annat än trevligt. Ni förgyller min annars ganska trista vardag. Nu sitter jag för mig själv hemma i lägenheten med mitt te och ska precis sätta på ytligare ett avsnitt av Sex and the City. Dagarna framöver ser ljusa ut.


1 Februari

Söndagar är utan tvekan veckans tråkigaste dag, alltid lika tomma och deppiga oavsett vad man gjort eller gör. Just denhär söndagen har spenderats i skärgården, där jag tillsammans med familj och vänner grillat korv och myst. Så himla vackert därute även på vintern. Fram åt eftermiddagn åkte jag och hälsade på min pärla, världens finaste tjej som jag saknar mest av allt. Och nu sitter jag på ett tåg påväg mot Fagersta. Har sagt det tusen gånger förr, jag hatar att åka tåg. 


Morbrors nya valp
  


Söderhamn

Blev som väntat en trevlig lördagskväll. Mys och middag med familjen, morbror och hans flickvän Linda innan jag gjorde mig i ordning och drog in till Söderhamn. Där mötte jag upp Milla och förljde med henne och hennes vänner på fest. Riktigt trevliga tjejer måste jag säga. Efter att vi varit där ett tag begav vi oss sedan ut på ett ställe kallat Dr Jekyll and Mr Hyde. Alltid roligt att träffa massa människor man inte sett på länge. Kvällen blev lång och efter att jag (smart som jag är) lyckades missa sista bussen hem fick jag ringa efter skjuts, trevligt var det.   


Jag, Milla och sötaste valpen


RSS 2.0