Grattis till lillasyster


Oslo - Göteborg

Nu sitter vi i bilen påväg till Göteborg där vi ska spendera helgen. Det ösregnar ute, så pass mycket att det är svårt att se ordentligt. Är helt slut i kroppen efter gårdagens pass samt ett styrkepass i morse, samtidigt toknöjd. Imorgon kommer sannolikt den älskade/hatade träningsvärken komma smygande. 


 
Paus på Statiol

Gold´s Gym

Ligger i sängen och myser. Klockan är strax efter nio, det är torsdag och min fjärde dag i Oslo. Än så länge känns allt riktigt bra. Om en stund ska jag kila till gymmet, har anmält mig till ett "Indoor Walking" pass. Är riktigt peppad. Gymmet som jag ska till heter Gold´s och är ett nybyggt gym i centrala Oslo. De har massor med spännande pass som jag ser fram mot att prova och hela anläggningen är verkligen superfräsch. Kommer att bli toppen!    

 
Vid Aker brygga igår. 
 



photos...

Bilder från första dagen här i Oslo. Superfint väder och vi har mest strosat runt på stan.





"Entreprenörskap - inom idrott och hälsa"!

Idag är det äntligen dags att ta ytterligare ett litet steg framåt. Ska börja plugga igen, "Entreprenörskap - inom idrott och hälsa" på Värmdö. Kursen är på distans och håller på i tjugo veckor. Ingen jättestor grej men kursen kommer hålla mig sysselsatt.


Sommar


SM i Linköping

Då var vi, jag och Viktor, påväg tillbaka till de norrlänska skogarna. Efter veckor och veckor av åkande. Känner mig smått ofräsch, alla kläder luktar väska och bilen stinker blöt våtdräkt. Usch. Tio mil kvar sen ska jag ta en välbehövd dusch, klä om och styra mot byns pub.

Hela förra veckan var vi i Linköping, där gick årets svenska mästerskap av stapeln. Hade en supertrevlig vecka fylld av vattenskidåkning, roliga middagar, trevlig sällskap och annat. Åkningen gick inte alls som väntat, åkte riktigt dåligt på träning och jag var minst sagt less, besviken och otaggad. Hade lust att packa, åka hem och lägga skidorna på hyllan för gott. Att tänka positivt är svårare än man tror. Lyckligt nog vände det lite precis innan tävlingen, tillräckligt mycket för att jag skulle ta mig vidar till final och allt kändes bättre. I finalen åkte jag sedan betydligt bättre, äntligen... längesedan jag varit så glad. Synd bara att det ska börja släppa när säsongen är så gott som slut....

 


RSS 2.0