27 mars

Helt sjukt vad dagarna går fort. Redan torsag och snart är denhär veckan slut. Bara tre veckor kvar då. Vill inte åka hem till snö, kyla och stress. Jag har det bra här i värmen. Börjar även känna att åkningen går något bättre vilket är jätteskönt. Helgen tillbringades som sagt på stranden vilket var helmysig och igår var vi på Millenia Mall och shoppade lite. Imorgon blir det träning och sedan kanske vi går ut och äter. Sen hoppas jag att vi åker till Cocoa Beach på lördag eller söndag. 

 image90
image91


 


22 mars

Har nyss vräkt i mig en jättestor portion Ben & Jerry's och som vanligt var det farligt gott. I morgon drar vi till beachen för sol och bad. Skönt att vila lite från åkningen har nämligen sjukt mycket träningsvärk överallt, till och med i händerna och fötterna.

Ska snart ringa Mattias som fyller år idag! Fast jag får nog vänta ett tag till för kloclan är inte mer än 05.17 i Sverige och vem gillar att bli väckt mitt i natten. 

  


Suck...

Kan människor börja bry sig om sina egna problem istället för att lägga sig i andras..

image89

19 Mars

Tjena träningsvärk! Fyra ynka åk och redan såhär ont överallt.

Gårdagen tillbringades på mallen. Införskaffade bland annat två på par nya boardshorts och en svart klänning. Senare mot kvällen var jag och Johan ute och sprang och gissa vad vi fick syn på då om inte en alligator, den låg där på sidan av vägen när vi kom springande. Tur att jag inte är i närheten av lika rädd för dom nu som jag var första gången jag var här. 

Idag har varit en ganska sjuk dag. Det blåste på tok för mycket för att åka så vi (jag elin filippa) bestämde oss för att dra till starbucks och plugga. Hela sju timmar hade vi att ödsla. Och plugga gjode vi faktiskt, en och en halv timme. Efter det gick vi till Target (där jag köpe sesong 2 och 3 av One tree hill för endast 19.90 dollar/st) och vidare till Fridays där vi käkade lunch, vilket var riktigt mysigt och tog nästan två och en halv timme. Sedan knallade vi vidare till mallen, där Filippa och Elin köpte sig varsin studentklänning och jag ett par jeans, och återvände sedan till starbucks för att åka hem igen. Men så blev de inte. Istället fick vi uthärda 45 minuter med att lyssna på världens drygaste man som babblade oavbrutet om sin fula cykel innan de tillslut kom och hämtade upp oss. Trots detta hade jag en riktigt bra dag. 
image86
image87
image88 
 


17 Mars

Första åken för sesongen var skitkul! Åkte som en påse skit men vad gör det. Synd bara att det blåste så mycket fram mot eftermiddagen så att vi inte kunde träna mer. Men det kanske man är glad för imorgon då träningsvärken kommer smygande. 

Shoppat har vi gjort också! Köpte ett par nya flippflopp och ett linne, är jättenöjd! Lägger upp lite bilder senare på allt, nu är jag för trött och det är dags att sova. 

Det är konstigt att alla gått så bra hittills. Alla kommer ju ganska bra överens, eller kanske inte men vi slår ju allafall inte ihjäl varandra. Fast de är ju klart, vi har ju bara varit här i två dagar än...  

Sandra   
 

16 Mars

Dag ett börjades med en resturangfrukost och sen lite shopping på Target och Walmart. Strålande sol och nästan vindstilla så jag Elin och Filippa tog en promenad och det var riktigt varmt och skönt. Imorgon börjar det på riktigt, då är det löpning, vattenskidor och shopping som gäller. Är taggad som fasen!

  image83    image84image85


15 mars

Har precis kommit fram till huset som ska vara vårat hem de närmaste fem veckorna. Flygresan var sjukt jobbig som vanligt, hatar ju som sagt att sitta still så länge. Klockan är 05.44 svensk tid och vi har varit vakna mer än ett dygt. Fan vad kul dethär ska bli! Hur kommer det att gå egentligen... 

Igårkväll var sista kvällen med mina tjejer hemma. Käkade på något "fint" ställe i Fagersta. Jag och Johanna smällde i oss både för-, varm- och efterrätt. Riktigt gott och trevligt! Synd bara att alla inte ville vara med(tåffel).

image82  


Gamla tider

Satt och kollade bland gamla bilder idag och hittade ett och annat. Saknade tider detdär. Allt var enklare. Inte för att jag vill spola tillaka tiden (eller jo ibland vill jag det, men vem vill inte de) mitt liv nu är helt perfekt, nästan. 

Fixade med mina bryn idag... haha illa. Johanna var allafall duktig som noppade dom åt mig värre var det när jag skulle färga dem (vilket jag vanligen gör). Skulle göra dem lite extra mörka så de skulle hålla hela USA resan men allt slutade i katastrof. Brynen blev möra men det belv även huden runtom.. haha     
 

image78
image77image80image81


10 Mars

Har sagt hejdå till Mattias som nu sitter på tåget till Söderhamn . Nu ses vi inte på nästan två månader. Kommer vara dig jag saknar mest kan jag lova. Om en vecka är jag i Florida i full gång att åka sesongens första åk. Kommer att vara sjukt. Längtar....

Vem är man egentligen. Vem bryr sig. All ansträngning för inget. Jag ger det jag har, öppnar mig, men vad får man tillbaka. Man tror att man känner någon men tydligen inte. Fan vad arg jag är. Ska bli skönt att komma bort från fagersta ett tag. Kommer ju självklart att sakna en del men frågan är om de i sin tur saknar mig?   

Söndagskväll

Denhär tjejen är riktigt bra!

http://www.youtube.com/watch?v=KiR838VOCrA


9 Mars

Bakade nyss en asfin hallonpaj åt min hungriga pojkvän och vad får man höra, jo, "den du gjorde igår med kanel vad godare...". Humm... Jag tyckte att det var den godaste på väääldigt länge. Vi var för övrigt och tränade på gym förut idag och som det känns nu kommer det att bli en jobbig dag i morgon, allafall för min ben = /   

image76

Västerås och taco hos Ida

V-ås igår på UF-mässan igår med Johanna,Madde, Amanda, Ida och Malin. Gick en sväng där och sen sprang vi på stan en stund. Köpte bland annat denhär toppen, ett par solglasögon och knappar. Senare i mot kvällen kom Mattias och vi gick till Ida för tacos, skitsnack och  fest. Själv gick jag hem tidigt då jag käkar penicillin. Men roligt hade vi! 
 image73
image74
image75

4 Mars

Har nyss käkat middag, kyckling med wok. Tränade body combat med Johanna idag och var på gymmet en timme. Tränade nästan bara armar, mage och rygg och har jag inte träningsvärk i morgon är det ett under. Gymma är bland det tråkigaste jag vet måste jag säga, mycket roligare att träna inför en instruktör som visar och säger hur man ska göra. 

image72


   

Ljusare tider

Kockan är 06.45 och jag är faktiskt ganska pigg. Gud vad skönt det är när det är ljust ute på mornarna. Det är så mycket lättare att kliva upp. Snart är det sommar! Underbart! Inte långt kvar till vi kan sitta på min balkong, sola och ha det skönt! Inte heller lång tid till vi vattenskidåkade drar till Florida och tränar. 11 dagar bara! Börjar redan bli nevös för allt. Hatar att flyga! Finns det något värre än att bara sitta still timme efter timme, usch!  

image71


Hemma hos Madde

Är me Johanna och Madeleine nu !
image69image70

2 mars

Skulle egentligen sitta på tåget till Fagersta nu men det hade varit någon hemsk tågolycka. Otur! Saknar alla älskade i Fagersta. Till skillnad mot alla anda så tycker jag att lovet har varit jättelångt. Har hunnit med så mycket roligt. Bland det bästa var nog Linköping med Filippa och Elin, sen var skönt att få teorin klar till körkortet också.


Igår var det fest igen. Var hemma hos Mattias kompis Björn och sen var vi på någon lokalfest i Sandarne. Kände knappt en jävel men hade det ganska bra endå, fick ju träffa några gamla kompisar som jag inte pratat med på år och dar vilket var roligt. Känns lite halvtråkigt ibland att jag tappade nästan alla kompisar i S-hamn när jag flyttade till Fagersta. Men det är väl så det blir när man växer, flyttar åt olika håll, skaffar nya vänner och nya intressen. Sen när man träffar sina gamla vänner känns det konstigt och man hör inte ihop på samma sätt längre. 

Pratade med Madde för en stund sen. Hon hade varit jätteduktig och börjat träna! Roligt med en till tränarkompis!         
 


RSS 2.0