Texas

Måndag. Har spenderat hela dagen vid sjön. Åkt skidor, solat (trors att det var molnigt), umgåtts och bara haft det sjukt
bra. Vill verkligen inte åka hem och komma tillbaka till allt de grå vanliga. Kan inte ha det så mycket bättre än jag har det nu. Eller det är allafall vad jag tror. 
Var lediga från träningen i helgen som var och passade då på att festa och shoppa. Mat och mysfest på fredagen och sen på lördag var vi ut på ett ställe i Houston. Samma som jag och Fanny var på i december när vi var här sist. Helt galet var det och jag hade sjukt roligt. Kom inte hem till huset igen förän klockan var runt fem på morgonen och tog därmed en välbehövd sovmorgon dagen därpå.
Imorgon väntas mer vattenskidor och träning, är taggad. Hoppas även på att solen ska komma tillbaka på riktigt. Vill hinna få lite färg innan jag åker hem igen. 

 



 


26 mars

Redan inne på vecka två, dagarna går fort! Blir fler och fler människor i huset och det är fullt med folk vart man än går. Inte direkt lätt att få vara för sig själv. Näste vecka anländer ytterligare vattenskid- och wakeboardåkare som ska hit och träna. För det mesta är det bara roligt att ha människor omkring sig, speciellt när vi alla gillar samma sak och har roligt tillsammans. Men visst kan vi gå varandra på nerverna ibland.

Idag åkte jag hem från sjön redan vi lunch för att få lite skolarbete gjort och fundera över vad jag ska söka efter gymnasiet. Det är ju dags att söka snart. Jobbigt dedär, speciellt när man inte har en aning om vad man vill göra. Har självklart en del saker som jag kan tänka mig men inget självklart. Blir förmodligen så att jag tar ett år ledigt och funderar lite. Kan ju även passa på att göra något riktigt roligt, ska bara komma på vad.

Min bästa Madeleine skrev idag och berättade att min studentmössa och mina andra studentsaker ligger i tryggt förvar hemma hos henne. Sen letar jag för fullt efter en studentklännig som min snälla mormor sagt att hon ska betala. Vill gärna hitta någon här i Houston så kan man nästan vara säker att ingen har likadan. Ser fram imot dedär sista veckorna som bara den. Kommer att bli så sjukt roligt! 


da hood

Har varit en ganska fin dag idag. Låg ute i solen fram till lunch, åkte in till Houston för shopping och åt därefter middag på PF Chang's. Maten där är de godaste som finns, allafall enligt mig. Kvällen spenderades i huset där vi bor, har ätit lite glass och bara tagit det lugnt. Ska snart dricka upp mitt te och krypa ner i sängen, sitter själv kvar uppe. Imorgon ska vi till stranden. Surfing, sol och bad står på schemat. Fint, fint, fint... 


19 mars

Morfar
14 Maj 1931
13 Mars 2009



 

Vattenskidåkning, sol och värme. Finns nog ingenting jag tycker om mer och kan för tillfället knappt ha det bättre. Kroppen värker efter all träning, med vad gör det när allt annat är så fint. Har redan varit här i sex dagar, vill bromsa tiden, känns som det går alldeles för fort. Ser fram emot helgens bravader. Väntas mer shopping och kanske, om vädret är fint, åker vi till stranden och surfar.


några av killarna i bussen påväg till sjön

Lisa och en fisk som hon tog upp ur vattnet och som jag mest var rädd för

Hagge och Elin när vi är ute och äte

Houston

Nu är första dagarna på M2 gjorda. Massa skidåkning, shopping och annat. Som det ska vara. Inte så varmt som jag hoppats dock, men har endå lyckats bränna mina ben så dom är helt röda. Ska snart sätta oss i bussen och åka ner till sjön. Hoppas på en fin dag. Så skönt att vara igång med åkningen även om de än så länge inte går så bra. underbart.


At M2

Nu är jag i Houston, Texas. Äntligen! Har längtat som en tok efter detta. Flygresan hit gick riktigt bra, tog ett av mina superbra sovpiller så jag sov först hela vägen till Frankfurt och sen nio av de elva timmarna till Houston. Igårkväll, timmarna innan jag åkte, hade jag lite folk hemma hos mig. Gjorde inte speciellt mycket men det var endå riktigt trevligt. Sen var det ju dedär med att packa, är alltid ute i sista stund och även denna gång. Pass, pengar och preventivmedel är ju sådant man brukar säga att man bara inte får glömma. Och vad tror ni att jag gjorde då... jo, jag glömde både pengarna och pillren. Så sjukt klantigt och jag har fortfarande inte riktigt koll på hur jag ska lösa det.


Sötaste Madeleine och Johan hemma hos mig idår.
Kommer sakna dej gumman!
Kommer sakna Fanny, min kattmamma!
Tycker att du ska komma hit, de vill vi alla!


Hemma från Sälen

Kan inte minnas när jag var så glad över att komma hem till lägenheten sist. Inte för att den sista tiden i Sälen var så jobbig. På tisdagkväll gick vi ut och åt hela gänget och sen hängde vi i backen hela onsdagen, riktigt fint faktiskt. Men var bara så skönt att komma hem, duscha och sova i min underbara säng. Är ingen vintermänniska, tycker bara att snön och kylan är jobbig. Om 24 timmar börjar resan till värmen. Underbart. Längtar som bara den till solen, känslan och att åka igen. Men först väntar mys med vännerna hemma hos mig imorgon, ska äta och dricka något sen får vi se vad som händer.


Kyla, kyla, kyla...

När man ber om dåligt väder, tro på fan att solen skiner då. Allafall igår morse när vi skulle ge oss iväg upp på fjället, men självklart kom molnen, vinden och snön tillbaka endast en timme senare. Kallt var det, riktigt kallt, och vi befann oss mitt ute i ingenstans kämpandes med våra snögrottor som vi skulle bo i. Grävde i all oändlighet och när mörkret började falla var vi nästan klar. Svettiga och helt utmattade försökte vi sedan bygga en brasa och få i oss lite mat. Klockan sju kröp vi ner i våra sovsäckar och helvetet började på riktigt. Var mitt livs längsta natt. Frös så fruktansvärt mycket och sov inte en blund. Detta trots tre underställ, mjukisdress, mössa, vantar och en rejäl sovsäck. Kollade konstant på klockan och när ljuset kom smygande var vi så genomfrusna att det värkte i hela kroppen. Efter vi tagit oss upp och packat ihop allt väntade bara den långa vägen hem på längdskidor. Garanterat mitt livs värsta och kallaste dygn.


Precis när vi börjat vår resa

Precis innan vi gick och la oss

När vi äntligen kommit hem...


New Wake

Vid skolårets början startade jag, Martin och Ted företaget New Wake. Ett UF-företag med tanken att arrangera ett even. Detta event kom att kallas In the Spotlight och kommer gå av stapeln den 9 maj. Till en början hade vi inte en aning om hur vi skulle få allting att gå runt och motgångarna var många. Men med tiden gick det allt bättre och människor började tro på oss och våran idé. Nu på tisdag annordnar Ung Företagsamhet sin stora mässa i Västerås där 130 företag kommer finnas på plats, bland annat vi. Av dessa 130 företag går tio vidare till en final om att bli Bästa UF-företag och gissa vad, vi är en av de tio utvalda. Tråkigt nog kan jag inte vara med på mässan eftersom jag är i Sälen och får helt enkelt nöja mig med att hålla tummarna för killarna istället. Lycka till!

Länk till New Wakes hemsida: http://www.newwake.3w.se/


Sälen dag 1

Sitter med alla vännerna i stugan och kollar på tv. Är mätt, glad och sådär lagom mör i kroppen. Har tillbringat hela dagen i backen med killarna. Sjukt roligt och sjukt mycket snö! Vilket för våran del var ganska bra, annars hade vi nog varit allt annat än bara mörbultade. Nu ber jag, och de andra, för dåligt väder i morgon. Ska nämligen åka längdskidor och bygga våra egna bivaker som vi sedan ska övernatta i. Hoppas på att vi slipper så att vi kan vara i backen istället.  


Lördag

Är nyss hemkommern från The Green Man, klockan är 03.28. Var hemma hos mig innan tillsammans med massa andra. Har haft en riktigt trevlig kväll. Bättre än länge. Var ganska längesen jag var ut i Fagersta senast och det var trevlig att träffa massa människor jag inte sett på ett tag. Om är två timmar jag ska kliva upp, sätta mig i bussen och åka till Sälen. Har packat och gjort klat allt. Är taggad som bara den nu och det ska bli riktigt roligt.




 


6 mars

Har vaknat till liv för en liten stund. Finns saker som måste göras vare sig man känner för det eller inte. Sen hur det går är ju en annan femma. Ska allafall packa och göra klart för sälenresan, åker tidigt på söndag morgon. Inte direkt taggad på det just nu men kommer garanterat bli roligt bara vi kommer iväg. Skidåkning, bastu och liknade upptåg är ju lite av en favorit. Men innan bussen till Sälen går väntas party och utgång i Fagersta, imorgon, lördag. Nu ska jag gräva ner mig igen...


4 mars

Onsdag. Usch vilken lång och tråkig dag detta varit. Fick dock en efterlängtad överraskning när jag klev in i lägenheten för en stund sedan. Mitt nya modem hade kommit vilket innebär att jag har internet igen, har varit utan de ett tag.
Helgen som var tillbringades i Hofors vilket var trevlig. Bastade och badade isvak (för första gången i mitt liv) i fredags och i lördags hyrde jag och Fanny film, myste och badade bubbelbad. 
Den närmaste tiden som kommer är efterlängtad. På söndag, om mindre än fyra dagar, åker jag, Madde, Alex och ett gäng till Sälen. Blir där i fyra dagar. Sen är det bara två dagar i skolan och sen bär det äntligen av till Texas och värmen. Behöver komma bort ett tag. Längtar riktigt mycket!

Jag och min bästa Madde i somras


Osäkerhet inför livet, framtiden och allt vad det innebär.
Vad vill jag egentligen...

RSS 2.0