Stockholm

Kom nyss hem till mormor i Bromma, har varit inne i staden och handlat kläder. Senare idag ska vi ut och äta (mormor och jag) och sedan gå på bio, Patrik 1,5. Mysigt. Och imorgon bär det av till Norge. Så skönt att vara borta från Fagersta och skolan ett tag.  

Helgen var riktigt rolig, förfest hemma hos mig på lördagen med massa fina människor och sedan gick vi alla på GM och Adam Tensta. igår bar det av med buss till stockholm. Heltrevlig helg rakt igenom.



 


Höstlov

Äntligen lov, något skönt. Ikväll kommer Elin och det nalkas vin, kex och skitsnack. Alltid lika efterlängtat. Imorgon, lördag, kommer Fanny och det blir fest hemma hos mig och därefter Adam Tensta på GM. En, som det ser ut nu, riktigt bra start på lovet.   
  


Bra att ni försöker
men ärligt,
lite dålig tajming va  

19 Oktober

Söndag... deppdag. Dessutom håller jag på att bli rejält sjuk. Ska bädda ner mig med en stor kopp te, en film och tusentals täcken. Sen ska jag ligga här till på tisdag och hoppas på att känslan försvinner. 


Florida, våren 2008, underbara tider  

Lördag

Ja, vad säger man... gårdagen var något annorlunda. Skratta eller gråta.... hum hum... Något att minnas om inte annat. Nu är det lördag och dags för utgång igen. Trötts som attan, kan säga att jag inte sovit något alls på ett bra tag. Men inte är jag mindre taggad för det, kommer att ha roligt. Om inte annat får vi göra kvällen till något bra.
   

16 oktober

Tjena träningsvärk..... dehär är katastrof. Vinterns första pass på gymmet är gjort och jag känner redan hur ont det kommer göra i morgon. Gruvar mig för att kliva upp ur sägen och gå till skolan. 

Och nu är det allafall klart. Exakt om två månader från nu sitter jag i Texas och har det bättre än någonsin. Ska vara där över jul och nyår och göra det jag gillar mest. längtar längtar... 

 
    
 

15 oktober

Gruvade mig för att vara kvar i Fagersta i helgen, såg ut att kunna bli tråkigt som bara den. Men icke. Tack vare sötmadde som styrde och fixade. På fredag dras det nu som planerat till Västerås för shoppig och party. Kan inte bli bättre. Tidigt lördagmorgon går tåget hem och det är kurs för min del och därefter film och annat mys med brudsen. En helg att se fram emot med andra ord.     
                                    




thinking about you...  


Måndag och plugg

Helgen är avklarad och det är plugg som gäller. Har en del att ta igen. Lördagskvällen spenderades hemma hos Jonna tillsammans med en del folk, vi började med att äta middag för att sedan avsluta med en snabb runda på krogen. Dagen efter var det glass, One Tree Hill och film som gällde. Fint med andra ord. 


me and Lisa

Jag Elin Malin


11 Oktober

Igårkväll kom en efterlängtad Elin hit. Mycket trevligt måste jag säga :)  
Snart väntas frukost nere på stan. 



  

fredag

Äntligen fredag, veckora går så fort. Vilket är ganska skönt. Mitt liv är så tråkigt på vinter, vare dag ser i princip likadan ut. Tur att man hela tiden har saker att se fram imot, annars hade jag gått under. Nu ska jag käka något och ta tag i mej själv. 


 

7 oktober

Plugg, plugg och plugg.
Nu börjar skola på riktigt.
Ge mig sommar, sol och värme igen.
Eller varför inte jul i Texas med Frannny. Skulle sitta fint.



 
vad har jag gett mig in på...  
  

5 oktober

Utgång igår. Något sliten idag med andra ord. Var trots en del tråkiga incidenter den roligaste kvällen på riktigt länge. Och kanske även den finaste veckan på länge. Framöver väntas några tråkiga veckor och därefter höstlov. Är sjukt efterlängtat.    




confused...

RSS 2.0