kväll

Var med Lollo och Karin idag :) trevligt trevligt... Vi åkte till donken i Lollos heta golf och käkade massa onyttigheter. Har blivit en otroligt onyttig dag idag! Men vissa dagar får man äta precis vad man vill utan att behöva få alltför dålgt samvete. Och imorgon blire fest, kan behövas. Hoppas på en lyckad kväll!

 

29 februari

Var till V-ås idag. Skrev teoriprovet, blev godkänd! Är jätteglad, var ju som sagt nervös då jag inte pluggat så mycket. Läste igenom boken en gång igår :) Tjejen som satt bredvid mig skrev får 12:e gången! Helt sjukt, hade det varit jag hade jag lagt av för länge sen! Helt sjukt glad belv hon när hon blev godkänd och det är ju förståligt. Var till Uppsala efteråt och köpte doftljus på IKEA, kladdkake, kola och kanelbulledoft! Kanske inte låter så gott men det är det kan jag lova.
 
Min knä gick ur led idag! Eller som jag brukar säga, det "låser sig". Vet egentligen inte vad som händer, med det fasnar liksom när jag böjer eller vrider det och sen sitter det där tills det smäller till och det "hoppar" tillbaka. Ont gör det kan jag lova. Fattar inte! Jag och min otur. Har inte haft problem med det på flera år så jag trodde att det var bra, men tydligen inte. Jag orkar inte. Det är inte meningen att jag ska åka vattenskidor i år heller. fanfanfan.. så typiskt nu före usa om fjorton dar...    


förvirrad

Pluggar körkortsteori. Fan vad segt det är! Har för övrigt skrivning på fredag. Fan. Är på sida 63 nu, det är ju ingenting. Folk brukar ju plugga som attan till körkortet. Men inte jag inte. Istället sätter mig kvällen innan och tror att jag ska hinna lära mig allt. Hur ska detta gå? Kommer kugga på skiten! Det värsta är mamma och pappa ska köra mig till Västerås bara för att jag ska skriva upp och det tar ju sin tid. Oj vad besvikna de kommer bli om jag inte skriver dessa 52 rätt. 

För övrigt har jag bara jobbat idag. Är lite halvdrygt att vara där tillsammans med 40 gubbar. Känner mig som en liten vilsen mupp. Skulle absolut inte ha något emot några kvinnliga arbetskamrater även om jag vant mig vid att vara själv. Fast dom flesta är riktigt snäll mot mig, kankse lite för snäll, vill inte bli behandlad på något annorlunda sätt.   
image63Vad vill jag egentligen? Tror inte att någon vet, minst jag. Vad är bäst? känns fel hur jag än gör. Ensamhet, hemska tanke. Vill inte! Kankse vore det bäst att släppa taget. Låta det rinna ut i sanden, sakta försvinna.  

26 Februari

Jobbat nu i några dagar, fan vad segt det är.
Men självklart kommer det att vara skönt när lönen kommer senare.
Kan ju behövas nu inför usa.

Vill tillbaka till Linköping.
Vill komma bort från värkligheten ett tag igen! 
Längtar bort.   

Vill inte men måste, hur kan det kännas så fel när det egentligen är rätt?
Det var bara en tidsfråga, visste det hela tiden. 
Det är det bästa för både dig och mig.
Det känns sjukt tungt. 
Tomt.
 Vill inte vara ensam.  


Linköping

Vad gjorde vi där egentligen. Ingen vet. Men sjukt roligt hade vi! Nästan lite sorligt att behöva åka hem igen när vi hade det så trevligt! Måste göras oftare tjejer!    

image56 image57
image58 image60
image61image62


21 Februari

Skandal! Sjukt mycket dam under sängen, mer än jag trodde! Har skurat hela lägenheten. Från golv till tak! Det har garanterat aldrig varit så fint som det är nu!

Dagen till ära knackade Medeleine, Malin och Johanna på dörren. Och när jag öppnade stod dom där med en jättefin tårta. Så söta nä är! Senare kom Amanda med en present, det var en jättesöt ljuslykta. Tack en än gång!  Kvällen blev jättemysig. Vi satt i och för sig bara hemma i mitt nystädade vardagsrum och snackade skit men de var super. Det var alldeles för längesen vi var allihopa. Får inte tappa det vi har. 

Imorgon blir det Linköpning med Filippa och Elin! Kommer bli helt galet men sjukt roligt!

 


20 Februari

Besöket på sjukan idag gick bra. Lyckades ta mig dit i tid, lite väl tidigt till och med. Dom kollade på levern, njurarna och massa andra saker men hittade inget fel vilket både är bra och dåligt. Nu måste de ju fortsätta leta efter något. 
Gick på stan efteråt. Var ju meningen att jag skulle unna mig nått litet som typ ett par strumpor, men så blev det ju inte. Kom tillslut hem med ett par svarta jeans och ett par svarta pumps. Det hade jag inte råd med egentligen men har ju allafall nått attt ha på mig i helgen. 

Eftermiddan och kvällen har spenderats med Johanna som käkade pasta med korv. Det stinker stekt korv i hela min lägenheten nu. Själv åt jag linssoppa, den blev mindre god men var allafall nyttig. Vid niotiden sprang vi över till Elin, Filippa och Malin och kollade på Grey's Anatomy, lovely. Just nu sitter jag här, ensam och uttråkad, ska sova snart. Imorgon blir det sovmorgon för min del och på kvällen blir det film med dom bästa, underbart! 
     
image55


   

Äntligen

Den 24 augusti åker jag och världens bästa tjejer till Rhodos. Har bokat resan idag så nu är det helt säkert att det blir av och det finns ingen återvändo. Ska bli så sjukt roligt. Har pratat om det väldigt länge nu men som vanligt när man pratar och planerar saker rinner de oftas ut i sanden och ingenting blir av. Så skönt att vi faktiskt tog tag i det! Kommer bli ett minne för livet!    

image44


Sovmorgon

Så typiskt mig, glömde bort att vi hade sovmorgon vilket vi alltid har på tisdagar så jag klev upp klockan 6 gjorde mig i ordning, pluggade lite och klockan åtta tog jag på mig ytterkläderna och skulle bege mig till skolan då jag kom på att vi inte började fören klockan 09.40. De är inte första gången. För ett tag sen gick jag till skolan på en fredagsmorgon klockan sju och förstod inte varför jag var så ensam. Snacka om vimsig.  

Är så trött på att vara förkyld! Vill börja träna igen, känner hur det kliar i benen och resten av kroppen. Sen får jag jätteont i ryggen av att sitta still hela dagarna. Men denhär gången ska jag bli riktigt frisk innan jag sätter på mig joggingskorna och börjar träna på allvar. Min förkylning balndat med feber har slagit om flera gånger enda sen nyår är så trött på detta. Känner mig som en riktigt tjockis när jag inte tränar!

Imorgon ska jag åka till Västerås och göra ultraljud... säger man så? Måste allafall kliva upp extra tidigt för att hinna med tåget och sen ska jag lyckas ta mig till lasarettet i tid också. Hur nu det ska gå till, har ingen aning, vet ju inte ens hur man tar sig dit för sjutton! Om allt går som planerat tänkte jag gå en runda på stan och unna mig nått fint till i helgen, kan behöva det nu. 

Känns som om dagens inlägg bara varit fylld av min oväsentliga små skitprolem. Därför tänkte allafall lägga ut lite bilder på min kära vän Amanda. Som kan göra sig så sjuk på kort. Förstår inte hur hon gör. Men tänkte inte vara så pass elak att jag lägger ut de allra sjukaste och sen lägger jag upp något normalt kort också så ni kan se hur hon egentligen ser ut. Annars kankse folk tror att hon ser ut sådär.  

 
    

   


19 Februari

Finns så sjuk mycket jag vill köpa och känner att jag behöver vad det gäller kläder nu. Men pengarna räcker inte riktigt till. Måste införskaffa en nu superduperbra värmeskyddande inpckning till mitt hår för min är nästan slut. Det är den enda som faktiskt fungerar just nu då mitt hår är jättetort. Har slutat platta det för tillfället vilket känns lite jobbigt, jag gillar inte mitt naturlig krull. Men att platta det varje dag sliter så mycket och det är inte värt det. Det positiva är ju att jag sparar en jäkla massa tid varje morgon, närmare en 40 minuter om jag ska vara exakt, som jag nu kan lägga på annat. Aja ... hur roligt är det egentligen att läsa om mina hårprolem.... 

Originals Potion 9        TONI&GUY Soft Curl Cream

Måndag

Måste säga att dagen trots allt varit bra. Det var skönt att träffa alla saknade vänner ocvh att bli insatt i vad som komma ska. Sjukt mycket plugg framöver men det är sånt man får räkna med när man varit febrig och sjuk en hel vecka. Imorgon väntas prov i träningslära och förhör om imperialismen vilket kommer gå galant då jag och Johanna pluggat hela kvällen. Trötta som tokar var vi båda två och det blev en hel del snack och annat också, men med lite sömn kommer allt finnas där imorgon även om allt känns rörigt nu. Någon sak saknades i dag var Madeleine som ligger hemma i samma hemska förkylning som jag gjorde förra veckan. Hoppas du blir frisk snart vännen så vi hinner ses innan jag åker igen! 

Ser fram imot allt som kommer hända inom en snar framtid. Linköpning på fredag, USA fem veckor i mars - april, Italien i juni sedan en hel lång underbar vattenskidsäsong och till sist Rhodos med de underbaraste tjejerna i september! Kan inte se så mycket bättre ut! Var lite negativ till ennu en Florida resa efter förra årets incident som gjorde mig less på hela vattenskidlivet. Men nu börjar jag bli hoppfull och ser mer och mer fram imot detta. Är riktigt taggad på att börja åka igen. Känner att jag saknar åkningen och allt vad det innebär. Ska åka för min egen skull denna sommar och bara göra det för att det är roligt. I och försig har jag alltid åkt för att det varit kul. De gånger jag känt att åkningen är någonting jag måste göra och inte något jag vill göra har jag helt enkelt vilat ett tag. Klart att man presterar bättre om man brinner för det man gör. 

  image30

image34
    


18 februari

Tillbaka till värkligheten. Vill inte! Känns som om kommande vecka kommer att bli riktigt jobbig. Men men,,, Helgen blev allafall och efter mycket om och men väldigt lyckad. Hade riktigt mysigt och min födelsedg blev även detta år något jag kommer minnas. Förra året hade ju  sötmadde och tjejerna ordnat en "överraksningsfest" som även den blev lyckad och något jag kommer minnas för all framtid. Úsch vad tiden rinner iväg... hinner egentligen inte skriva nu ska fixa mig och springa iväg till skolan. Kommer bli skönt att träffa alla saknade vänner igen =) och så fort alla prov är överstökade kommer allt annat också att kännas bra.

Fick sitta i Gävle och vänta på tåget en hel timme igår, fy vad jag hatar att åka tåg. Köpte en tidning för att få tiden att gå sen vräkte jag i mig en hel påse Dumleklubbor. Det var ju trots allt in namsdag igår då får man vara onyttig. Fast onyttig de har jag varit hela veckan, skärpning . Måste ta tag i träningen och börja äta nyttigt igen men just nu känns inte som rätt tillfälle. Är fortfarande lite sjuk, har jätteont i halsen varje morgon när jag vaknar. Fast jag och Madde har bestämt att denna vecka ska bli värsta nyttighetsveckan, får se hur de går med de
    

Födersedag

Då var man 18 år, grattis till mig! Sitter i lägenheten i Hammarbyhöjden och väntar på att Staffan ska duscha klart. Ska snart snygga till mig och sen drar vi, jag, Mattias, mamma och Staffan. Ska bli jättemysigt. Var  inne i staden och tog en fika med Mormor och Morbror Fredde som hade köpt en jättesnygg Fris & Co väska åt mig. Utöver det har jag mest fått pengar av alla utom Elin som köpte en Kanebo foundation åt mig, eller jag valde den själv då den som jag har nu snart tar slut och jag klarar mig inte utan en sådan. Men nu ropar och skriker alla att det är dags att sätta på sig kläderna och stressa iväg.... skriver mer imorron =)       

15 Ferbruari

Ska till Bollnäs snart och hälsa på Flugan. Inte för att det var så länge sen jag träffade henne men jag saknar henne endå. Gårdagen blev lyckad, bortsätt från att Mattias glömde dippen på bandet. Oj vad skäll han fick.. haha. Jag var ju faktiskt sugen på chips och dipp för ovanlighetens skull. Men det löste han fint då han gjorde en egen som blev minst lika god. Utöver det hyrde vi massa filmer men lyckades bara se en halv innan det var dags att stänga av TV:n och bege sig till sängen för att sova.
 
Senare idag bär det av till Stockholm för att tillbringa natten där. Vi sover i lägenheten och förhoppningsvis blir det tårta på sängen när jag vaknar morgonen därpå. Vi ska till Åland för att fira min atronårsdag. Det var ju inte meningen att jag skulle bli sjuk och vara kvar här hela veckan så jag hade bara packat ner kläder för sådär en helg och sen dess har strosat omkring i mammas morgonrock. Därför blev jag lite orolig när de berättade om helgens planer med tanke på att jag inte har någonting att ha på mig förutom ett par jeans, ett linne och några koftor. Som tur var blev Johanna min räddare, hon fick gå upp till min lägenhet och helt enkelt skicka hit en klänning. Tack vännen! 

Har tänkt på en sak... varför är det så svårt att vara nöjd. Hur mycket jag än anstränger mig blir jag aldrig nöjd. Man har ju trots allt en hel del att stå i och man pressar inte bara sig själv utan känner även en ständig press från vänner, föräldrar, tränare och andra. Man vill vara allt på en gång och tiden tycks aldrig räcka till. Men egentligen är man nog ganska duktig när man klarar av allt man gör. Man går till skolan varje dag, sen kommer man hem och ska hinna med läxor, träning, vänner och familj. Och även om det kan kännas drygt ibland funkar det oftast ganska bra. Får man inte mvg på dedär provet så är det väll inte hela världen, även om man blir besviken just då så får man försöka se det från den ljusa sidan. Man kan ju inte alltid vara på topp. Det kan ingen. 
image27 image28

      
 
   


Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag !

Väntar på att bussen ska gå, ska åka in till stan. Kvällen ska firas med middag, godis och film tillsammans med Mattias. Kommer bli riktigt mysigt hoppas jag. Åt lunch med Staffan idag, thaimat. Det var fint. Sen fixade vi lite på banken och köpte nya fiskar som jag fick välja. 

Försökte hjälpa syster med matten idag... ojoj. kan man vara så vrång, vill man inte så ska man inte tro att man någonsin kommer att lära sig heller. Gav henne en tröja i julklapp förra åren som jag köpt på Forever 21, kommer ihåg att jag ångrade att gav bort den. Skulle tagit den själv och köpt nått annat åt henne. Tröjan försvann allafall ganska omgående och vem fick skulden om inte jag. Undra hur många gånger jag fått skit för dendär tröjan sedan dess. Därför var det extra skönt igår när den kom fram och det visade sig att den legat framför näsan på henne hela tiden. I en hög bland alla andra kläder. Fast då började hon såklart bråka om massa andra saker som jag tagit. Inte för att jag är så mycket bättre själv, jag blir skitförbannad så fort hon tagit nått av mig också. Haha ibland är det sjukt hur barnsligt vi bär oss åt, men de kan inte hjälpas. 

            
 

12 Februari

Skidskytte på tv..... wooho! Är lite spännande allafall, men just nu ser det inte så lysande ut för sverige! Mår bättre idag men mamma har sjukanmält mig hela veckan, skönt då jag känner att jag vill bli frisk på riktigt denhär gången. Måste plugga till körkortet också, om 17 dagar ska det skrivas upp. Gud vad skönt det ska bli när dedär är klart! 
image26


   


11 Februari

Feber. Tiden går sjukt sakta när man är sjuk. Det är för att man inte orkar göra någonting, man har ingen att vara eller prata med för de är i skolan eller på jobbet och det är bara skit på tv. I vanliga fall brukar tiden inte räcka till, det finns både det ena och det andra man vill eller måste göra men man hinner inte. 

Idag kom mamma in med min kanin som jag inte träffat på länge. Kommer ihåg när jag fick han, då var jag ungefär 8 - 9 år så han är ganska gamal nu. Han och hunden var på golvet och dom var jättesöta. Utöver det har jag tillbringat dagen framför TV:n och ätit massor av onyttigheter. Mamma har gjort mig sällskap ibland vilket var skönt. Imorgon ska jag kolla på massa Disney-filmer vilket jag älskar. Kollade på Lejonkungen ett och två förra veckan med Madde. Det var jättemysigt =)
 

9 februari

Sitter hemma, har nyss käkat mat med mamma, Staffan och Mattias. Riktigt gått vare! Idag var jag ute med Lollo, var jättelängesen jag träffade henne så de var på tiden att vi gjorde nått. Pratade mest skit och tokade men det var mysigt =) Sen har jag laddat hem lite One tree hill avsnitt så jag och Mattias har något att göra senare. Det är konstigt hur det kan vara så bra, längtar hela tiden efter nya avsnitt. Något som inte är så roligt är att jag är förkyld igen och imorgon ska jag spela badminton med min pappa. Såg faktiskt fram imot det men nu kanske det inte går. Hatar att vara sjuk!     


8 februari

Idag bär det av hem till Söderhamn. Kommer bli fint. Saknar Mamma. Att bo själv är såklart roligt men jag längtar tillbaka till den tiden då allt var så mycket enklare. Tänk om man kunde bli liten igen, vad skönt de skulle vara. Fast jag gillar mitt liv som det är nu, kan inte tänka mig något annat. Även om saknaden efter mamma och pappa är stor. 

Blir för övrigt en ganska lugn helg. Ska hem till Mattias och sova där ikväll och på lördag ska vi hem till Mamma och Staffan och äta middag. Tänkte även åka en sväng till Bollnäs och hälsa på pappa och kanske om jag hinner även jobba lite. Behöver verkligen pengar nu. Mycke pengar, först och främst till USA och sen till Italien och Rhodos. Men det löser sig nog, fyller ju år nästa lördag och det enda jag önskat mig än så länge är pengar.

Var och red igår med Madde och Malin. Fan vad jag saknar hästarna. Saknar Mystery, alla minnen jag har tillsammans med dig. Trodde inte att det fortfarande skulle kännas så tomt. Men det gör det. Söta, fina du. Vill spola tillbaka tiden. men men.. 
    Mystery Flight    Mamma



Jag och älskling har nyss gjort potatismos och den blev jättegod =) Nu är han och köper glass åt mig och snart börjar Let´s dance. Simson, hans läskiga katt, sitter och stirrar på mig. Blää =)  

     

1 februari

Det har varit en sjukt seg dag idag. Förkyld som bara den och feber. Skolan var en riktigt plåga men jag gick inte hem, kan inte missa fler lektioner plus att jag sjukanmälde mej igår och åkte till västerås. Köpte för övrigt ett par nya stövlar som jag gillar mycket och dessutom lite smink ett par jeans som var helt okej. Efter skolan kom Madde och Malin till mig en sväng, något som var mycket uppskattat. skönt att få prata av sig lite ibland.

Ingenting är sjävklart. Människor som länge funnits där kan helt plötsligt vända ryggen till och försvinna. Trots detta gör jag ständigt om samma misstag.  


 

 


RSS 2.0