27 Maj

Tisdag kväll, prov imorgon och jag orkar inte. Stannar hemma. Kan försöka ägna min dag åt att plugga och kanske, om jag orkar, få lite annat gjort. Sen är det ju bal för treorna med.  

Ikväll har vi grillat och myst. Käkade korv och sen bananer med choklad. Riktigt gott. Efter det spelade vi kubb. Tjejerna mot killarna, gissa vilka som vann, inte var det vi allafall. 

image125 







 


Grattis...

till bästa Filippa som fyller 19 år idag!



image124


Sommar

Inte lång kvar i skolan nu. Ska bli så skönt med sommarlov. Mitt kanska sista riktiga sommarlov. Var nere vid sjön idag med Camilla. Fy vad kallt det var, jag vill ha värme. Men det är inte så långt kvar, snart åker jag till Italien och tränar. Men först blir det Linköping med bästa tjejerna nästa helg. Sen studenten för vissa och skolavslutning för min del. Måste åka hem till Söderhamn och hämta mitt körkort också. Det är så drygt att jag måste åka hem för att göra allt såntdär. Men så är det väl, jag är ju skriven där. Sen efter Italien är det bara vattenskidor som gäller, Och när skolan börjar igen drar jag med mina fagerstatjejer till Rhodos. Frågan är bara hur jag ska hinna jobba. Börjar få lite smått panik. Men det löser sig alltid. 

image123

 

 

23 Maj

Ligger själv hemma i lägenheten och kollar på One Tree Hill. Sjukt tråkig fredag måste jag säga. Skulle åkt hem till mamma och pappa precis som alla andra. Usch... Men var allafall en stund med tjejerna nu på eftermiddan och det var mysigt. Och sen var jag på gymmet en stund efter skolan också.

Vad som händer imorgon har jag ingen aning om. Får hoppas att det blir lite roligare än idag allafall.

22 Maj

Vet inte vad jag ska säga angående gårdagen.. men det hände allafall en hel del. Och aj... Vad ont jag har i huvudet! Lägger ut lite bilder
image120
Me och Elin
image121
Jag och Malin
image122
Malin Filippa Jag


20 Maj

Imorgon blir en bra dag...


Söndag

Jag hatar söndagar. Vad man än gör så har man ångest över sakar som inte finns. Sen är det alltid sådär ensamt och kallt på söndagar. Man har massa plugg att göra och kroppen känns sådär tung och seg av för mycket sömn. Hatar att kliva upp vetandes att man slösat bort en hel dag ensam i sin säng. Man får helt enkelt göra de bästa av saken. Själv tänker jag ta en stor kopp med te och massa honung får att vakan till, eller kankse ett varm bad.  

Bilder

Bild på mig och Madde från Lisas grillfest i Lördags...  

image119

Körkort

Klarade uppkörningen igår!  Vilket firades senare på kvällen med bästa vännerna. Ganska roligt var det! Måste säga att denna vecka har varit något helt utöver det vaniga. Mamma har varit och hälsat på mig vilket var jättemysigt, så skönt med lite sällskap det behövdes. Triathlon, uppkörning och sen en till liten händelse som jag inte tänker berätta om här, men det var något helt oförväntat. Imorgon blir det grillfest med tjejerna, helt nyktert, jag ska köra. Lägger ut bilder senare imorgon från gårdagen.


image117
Mamma


Triathlon...

... 1,5 km simning, 5 mil cykling och 1 mil löpning. 3 timmar och 35 minuter. De absolut drygaste på länge. Slocknade på stört när jag kom hem och nu har jag ont i hela kroppen. Fast kan lova att jag är nöjd med mig själv som gjorde det utan att någon gång undertiden vilka avbryta eller bli sådär vill-lägga-mig-ner-och-dö trött. 

image116
 

8 Maj

Kom hem från Madde för en stund sedan. Har varit där hela eftermiddan och kvällen.
Vi såg en riktigt bra film som hette The Notebook och både jag och Madde grät hejdlöst. 

image113


   


Morgon

Klockan är 05.37 och jag sitter och uppe och pluggar matte. Igårkväll innan läggdags sprang jag över till Elin. Där det väntades förfest med afterski tema. Satt där ett par timmar och skrattade åt deras fula kläder till det var dags för dem att dra sig vidare till krogen. Och därmed dags för mig att dra mig hem och sova. Fick en del fina bilder från kvällen. 

image110 
Filippa och Erik ...
image111
Elin ...
image112
Karl

7 Maj

Kollar på Grey's Anatomy. Alltid lika bra. Borde egentligen plugga.  
Imorgon väntas nationella prov i matte b och biologiprov, usch!
Just nu känns allt sådär hopplöst.
Vill lägga mig i sängen och bara ligga där tills allt känns bra igen.
Men men... imorgon är det en ny dag och nya tag.

image109


5 Maj

Sjukt mycket just nu. Har sex prov denna vecka. Det är för mycket och borde inte vara lagligt. Men så går det när man är i USA och "glassar" i fem veckor. Nästa vecka ser inte mer lovande ut. Triathlon på måndag, klassresa med klassen på tisdag och uppkörning på onsdag. Hoppas att mamma kommer ner och hälsar på mig.  


4 Maj

Sitter hemma och gör ingenting. Var som sagt med Camilla och hennes gäng igår. Mysigt att träffa lite gamla vänner. Satt ute hela eftermiddagen och fram mot kvällen drog vi oss inåt, eller ut i skogen om vi så ville. Närmare småtimmarna åkte vi in till stan för att käka och runt två tog jag bussen hem. 

Idag blir en seg dag. Ska åka hem till Fagersta senare, saknar lägenheten. Sover på en madrass här hemma så det ska bli skönt att sova i sin egen säng. Sen blir det pugg. Längtar till denhär veckan är över. 

Pojkvän åker till Norge idag och blir borta minst två månader. Får se hur det kommer att gå med oss två nu.       

image107
puss på dej vännen
image108
Bille och Anna var där..... och massa annat folk ....

3 Maj

Lördag. Sitter hemma och väntar. Var inne i stan och köpte nya kläder till i kväll, en vit skjorta och en svart klänning. Hade inte riktigt räknat med att de skulle behövas mer än en uppsättning denna helg. Väntar på att Camilla ska sluta jobba och ringa mej. Ska bli sjukt roligt att träffa henne och förmodligen hinner jag träffa någon annan gammal söderhamnsvän också. Lägger upp bilder senare.  


2 Maj

Valborg och utgång i onsdags med Mattias och hans vänner. Var ganska roligt. Började hemma hos Johan och Kim och åkte sedan till Ellne (mitt ute i skogen) på fest. Efter ett par timmar där begav vi oss tillbaka till Söderhamn och krogen. Men det var ganska tråkigt och jag var trött så satte mig på bussen hem till mamma och Staffan.

Idag har varit en riktigt seg dag. Umgicks lite med mamma i morse och sedan har jag inte gjort så mycket mer än att sitta här. Hatar att vara ensam.   
 
image105 image106

Kalla Sverige

Har varit hemma snart två veckor nu, i kalla och gråa Sveige. Sjukt mycket att göra i skolan. Bara nästa vecka väntar prov i Naturkunskap B, Biologi A, Företagsekonomi B och Matte B plus två svenskainlämningar. Usch.. hoppas helgen blir lång. Vill tillbaka till värmen i Florida. Vill åka skidor. Lägger ut några bilder från sista veckan.

image103 
Mys på stranden 
image102
Denna läskiga sak låg i vattnet när jag skulle åka...
image104
i Chicago på väg hem, slitna som attan

RSS 2.0