Australien

31 december... nyårsafton... sista dagen på 2009. Sitter och äter frukost på Coffee Club, igen. Ser fram mot dagen som, vad jag vet nu, består av jobb, middag och nyårsfirande. Kan bli bra! Händer en hel del annat också, massa fint. Mer om det berättar jag imorgon!

Och hoppas ni, mina fina vänner hemma, får ett lika fint nyår som jag.
Gott nytt år på er.
Saknar er...


Lördag

Tröttast av alla är jag och hungrig som en björn. Har jobbat hela dagen och det är skönt som bara den att sitta ner och bara ta det lugnt. Dagen igår var trevlig och bestod av julmat, goon och spel. Imorgon väntar ytterligare en lång dag arbete. Nu ska jag återgå till att spela lite spel med folket utanför.  


Juldagen

Då var julafton över. Mår apa. Förmodligen är jag den enda vakna människan på mils avstånd, inte en själ syns till. Vad gör man en dag som denna? Allt är stängt. Lite smått deprimerande. Lyckligt nog ordnar de en jullunch får såna som mig senare idag.

Gårdagen var fin. Spenderades vid South bank där jag hade BBQ, drack goon och umgicks. Massor med folk där. Jag, Anton och hans tyska vän käkade känguru. Inget jag vanligtvis äter till middag, speciellt inte på julafton.   






GOD JUL

Sitter för stunden på Zarraffa's Coffee och käkar min jullunch bestående av chai te och stor bakelse. Nyttigt värre. Spenderat dagen i Brisbane där jag shoppas i massor. Bara till mig själv. Ikväll firar jag julen med lite människor härifrån. BBQ vid South bank. Oj, oj, oj vad roligt det är med jul. Precis som vilken annan dag.  
 

Såhär ser det ut där jag firar min jul...
 


Dag 55

Nu borjar ett nytt kapitel pa denna resa. Har massa fina planer for tiden framover. Berattar mer sen.

Jobbat hela veckan i restaurangen pa IKEA nu och allt fungerar fint. Det ar till och med riktigt roligt. Far vara med och gora lite av varje. Hjalpa kunder, servera mat, sitta i kassan, springa runt pa golvet, torka bord och se till att allt ser bra ut. Ser fram mot en ny vecka, kommer bli roligt.


Ikea

äntligen... nu har mina långa veckor bestående av jobbletande äntligen givit resultat. I söndags ringde de från Ikea och frågade om jag kunde komma in för en arbetsintervju. Idag gjorde jag den andra av tre kursdagar och på torsdag gör jag min första riktiga arbetsdag (om allt nu går som det ska vilket jag hoppas och tror). Blir spännande!

I lördags bokade jag rum för fem dagar i Surfers Paradise under nyår. Får hoppas att jag kan åka dit ända även om jag nu fått jobbet. Hoppas att det går att lösa på något sätt sa att jag slipper avboka. Skulle vara galet roligt att fira nyår där.

En annan rolig sak är att min kusin från Gävle kommer hit över jul och nyår. Hon har släktingar här vilket jag visste, dock visste jag inte att dessa bodde bara några mil från där jag bor. Har inte sätts på ett bra tag så det kan bli roligt.


RSS 2.0