27 Juli - SM

Sitter på hotellet, ska snart gå och äta frukost. Har inte sovit en blund inatt, vet inte varför. Mår allfall skit nu, har jätte ont i huvet och i magen. Får se om det går över när jag får nått i mig. Hoppas det. 
Idag väntas finalerna i slalom och hopp. Kommer bli riktigt roligt.

   


SM

Idag börar SM i Matforts. Taggad som bara den...


Hemma igen...

Våran tur höll inte direkt i sig, Helgen som började så bra slutade i kaos, en mycket besviken Sandra och en Fanny som fick föras till sjukhus i ambulans med skadat ben. Känner mig ganska less just nu. Dessutom ska jag upp klockan sex i morgon och jobba. Men men... bara att ta nya tag och hoppas att nästa helg och tävling går bättre.

 

  

U&JSM i Linköping

Gårdagen var något utöver det vanliga. Vi hade en sådan sjuk lyckodag, ovärkligt. Både jag och Fanny vann våra slalomutslag och Fanny vann även sitt trickutslag. Sen åkte vi in till stan och parkerade i ett närliggande parkeringshus då det kommer en dam fram och frågar om vi vill ha hennes parkeringsbiljett, vilket vi självklart ville. När vi kommer fram till hotellet och jag, tillsammans med mamma, kliver in i vårt rum har vi av rena slumpen fått värsta lyxrummet. Glada som den ringer vi för att berätta för Fanny och Pia då det visar sig att de fått bröllopssviten med bubbelpool och hela kittet. Sjukt. Inte nog med det, en stund senare får Fanny reda på att hon kommit in på frisörlinjen i Falun vilket gjorde att vi alla grät av ren lycka. Jag upptäckte dessutom att de skor jag suktat efter ett bra tag var på superrea och blir mina idag för endast 400 kronor. 
Nu är det bara att hoppas att våran tur inte vänder utan håller i sig hela helgen. Dags att bege sig till arenan för att åka mitt trickutslag och senare även hopputslag.

   

Stockholm

Sitter just nu i lägenheten på Hammarbyhöjden tillsammans med mamma, Fanny och Pia. I morgon nalkas Ungdom och Junior SM i Linköping. Kommer att bli riktigt roligt. 



Bild från Rimini för några veckor sedan

Sommar

Är i Fagersta för första gången på länge nu. Har tävlat i helgen och träffat bästa vännerna. Ni har varit saknade ska ni veta. Skönt att se er igen. Längtar nästan lite till hösten när skolan börjar igen. Sommarlovet bara rinner iväg. Har inte haft tid att ta de lugnt en sekund. Har varit hemma sammanlagt fyra dagar och då har jag jobbat. Har även insett att jag inte har en enda ledig helg dehär sommarlovet. Känns både bra och dåligt. Älskar att åka vattenskidor. 

Nu ska jag snart gå och lägga mej, har en lång dag imorgon. Måste bara vänta på att Madde kommer hem och kan berätta vad hon gjort idag. Hon ska för övrigt flytta hem till Norberg vilket inte gillas, kommer att vara arg på dej för det. Kommer sakna våra kvällar. 

<3




Hem...

Sitter i bilen och är äntligen på väg hem efter två sjuka veckor. Italien var underbart, 30 grader varmt i vattnet, nästan 40 i luften och perfekt åkning! Kan inte bli mycket bättre, vill tillbaka! Var riktigt tungt när vi skulle packa våra saker och bege oss till flygplatsen. Efter flygturen hem, som blev jobbigare än väntat då en kvinna fick hjärnblödning och vi blev tvungen att nödlanda i Berlin, var det bara att sätta sig i bilen och resa yttligare 6 timmar till Bromölla för tävling. Som gick bra! Slog nytt personbästa i slalom, riktigt glad för det! Nu är jag riktigt trött och längtar något oerhört efter min säng. Ska bli så skönt med riktig sömn i min egen säng! Och att få träffa familjen igen.  


RSS 2.0