Lättnad...

Arbetsintervjun gick kanoners, jag startar redan på lördag. Känns superbra! Stället ligger bara fem minuter från lägenheten och är en mysig bar, café och restaurang. Tror att jag kommer trivas jättebra och det ska bli riktigt roligt att prova något nytt.

   
Jag, tidigare idag i slottsparken

Mysig förmiddag i Oslo

Strålande vänder ute och därför bestämde vi oss för att promenera genom slottsparken och ner till Aker brygga. Lägenheten där vi bor ligger så pass bra att det bara tar dryga femton minuter att gå den sträckan. Väl där köpte vi varsin glass från Mövenpick, supersmarrig, medan vi njöt av sensommarsolen. 

Nu väntar arbetsintervju och sedan Gold's Gym.  


Jag i slottsparken

Staty av Karl Johan och fiskmås

Viktor utanför slottet

Glasstund i solen vid Aker brygga.


2 September

Har spenderat en lång och mysig morgon hemma. Fått frukost på säng och kikat på film. Underbart. Bäst att passa på när vi båda är lediga, man vet ju inte vad som händer framöver. 

Nu ska ner på stan för en fika, sedan väntar en arbetsintervju och därefter träning. Bäst att sätta fart och hoppa in i duschen.


Morgonpigg

Jag är morgonpigg till tusen. Klockan tio hade jag redan ätit frukost, kört dubbla pass på gymmet (Indoor Walking och Body Pump), löpt en halvtimme, bastat, duschat och gått förbi stan där jag fixade ett nytt norskt telefonnummer på Telenorbutiken. Nu ligger jag och myser med min nyvaka pojkvän samtdigt som jag kokar ägg och svarar på inkomna mail. Om en stund ska jag till Leslie, en frisörsalong på stan, där jag bokat tid för klippning och därefter väntar plugg. 

Måste även gratta en av mina absolut bästa vänner som fyller år idag.
Grattis på födelsedagen Madeleine! 


RSS 2.0