30 Januari

Ska snart gå och lägga mig, är trött som bara den. Men jag tyckte att det var dags att skriva lite i bloggen igen, det var ju ett tag sen. Är förkyld, jag hatar att vara förkyld. Fast egentligen vet ja inte om man kan kalla det en riktig förkylning för jag har bara väldigt ont i halsen, vilket man kan stå ut med. Det är värre när man är helt täppt och snorig. 
Jag har för övrigt bestämt mig för att inte äta godis och andra onyttigheter på ett bra tag framöver. Har hållt mig i hela två dagar nu vilket är bra för att vara mig. Är så sjukt sötsugen jämt. Så länge man har något att göra är det lugnt, det är dedär gångerna då man bara är hemma ensam och degar som det är absolut svårast. Men måste få ordning på det där, det gå inte en kväll utan att jag vräker i mig godis, paj, smet eller något annat gått. Så ska de ju inte vara. Fortsätter jag på det sättet kommer jag rulla fram innan det är klart.
På fredag ska jag åka en sväng till västerås och införskaffa lite nya kläder. Bland annat tänkte jag köpa skor och jeans men förhoppningsvis något annat snyggt också. Ska blir riktigt skönt med lite nya grejjer. Hoppas att nån vill följa med mig bara, annars för jag åka själv. Fast det gör inte mig så mycket, hittar alltid mer saker när jag är själv och kan kolla och grejja i lugn och ro. 
I fredagen som varhade Ida och Chankie inflyttningsfest. Måste säga att det var riktigt lyckat! Mer sådant i framöver får jag hoppas =) 
               
  
 
      


24 Januari

Sitter i skolan och vänta på att matten ska börja, har haft körlektion så jag orkar inte gå hem för att sedan vända och gå tillbaka. Igår var de träning, massa träning. Spinning och pinnträning med vattenskidåkarna och sedan boxercise och core med Johanna. Är ett under att kroppen känns okej idag. Johanna är för övrigt min nya träningskompis =) det gillar jag! Är alltid roligare att träna om man är två. 
Ikväll ska jag städa lägenheten. De ligger kläder och grejjer i en enda röra i överallt, så de behövs verkligen! Sen hoppas jag att Amanda kommer förbi en stund och gör mig sällskap. 



Idag har jag varit med Madde, riktigt mysigt hade vi! Gjorde både chokladbollssmet och kladdkaka, vilket slutade med att vi båda var illamående och spyfärdiga. Kändes skönt att inte tänka på allt plugg en stund utan bara ha riktigt kul. Just nu är håller jag på att städa  lägenheten lite, fick slita som ett djur när jag skulle byta överdrag på soffan och fåtöljerna. Fattar inte hur de kunde vara så svårt, de måste ha krympt i tvätten eller nått. 
Imorgon kommer Mattias, det är så skönt när man har någon att mysa med och någon som tar han om en. Sen har Ida inflyttningsfest imorgon också så helgen kommer bli riktigt rolig!        
   

15 Januari


Känns skönt med nytt år. Dags att ta nya tag och förhoppningsvis blir året som kommer lite bättre än de som varit.
Inte för att 2007 var jobbigt men man kan alltid göra saker bättre. Ser fram imot att börja åka igen, riktigt mycket.  USA i april och sen är det bara ett litet tag till skola slutar och det är sommar. Bara saker och ting inte blir som förra året... 

Imorgon blir det träning och sen kommer förhoppningsvis Amanda och bakar en hallonpaj åt mej, inga pajer är så goda som dina =) bara jag mår bra imorgon, har haft så sjukt ont i magen idag att jag bara legat i sängen och sovit. Hatar att vara sjuk. Nu ska jag fortätta kolla på One Tree Hill och sedan försöka sova lite igen =)
  

image15

   


6 Januari

Veckan i Sälen blev jätterolig, näst intill perfekt! Åkte en hel del skidor, vilket var extra roligt då man inte åkt så mkt de senatse åren. Fick till och med Johanna att prova efter mycket tjat och hon var jätteduktig. 

Nyår blev över förväntan, började dagen med bastu och mys för att sedan snygga till oss, äta middag och tillsammans invänta tolvslget. Träffade ett gäng killar från Gävle som senare kom till vår stuga för att spela gitarr, sjunga och härja. Synd bara att alla inte var där då, Madde, Malin, Lisa och ALexandra hade nämligen åkt på fest till några killar i Hundfjället. Därför trodde jag inte att vi fyra som var kvar skulle få det så roligt som vi faktiskt fick det. 

Tidigt på onsdag morron åkte alla hem och jag och Mattias blev ensam kvar i stugan. Mysigt tyckte vi till en början men fram åt kvällen kändes det ganska tomt, så Mattias tog tilfället i akt och bjöd dit några kompisar från Söderhamn. De kom redan på torsdagen och veckan blev fortsatt lyckad, förutom att jag drog på mig världens förkylning och fick sitta inne medan de andra var i backen. 

Klockan fem på lördag morgon gick bussen hem och jag ville verkligen stanna en vecka till!
Hoppas att vi kan göra om detta nästa vinter!         
            


RSS 2.0